Rörmokare Hagsätra

Våra tjänster

Rörmokare Hagsätra

Solhöjden VVS AB erbjuder dig pålitliga rörmokare i Hagsätra som snabbt och effektivt utför de arbeten som du behöver få hjälp med. Vi har mångårig erfarenhet av att utföra uppdrag hos såväl privatpersoner som företag och dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser.

Våra behöriga rörmokare hjälper dig gärna med ditt vattensystem, oavsett vad det är som ställer till med problem. Vi kan hjälpa dig med allt från ledningar i kök och badrum till värmepanna, tvättmaskin, fjärrvärme, rörisolering och relining. Inga uppdrag är helt enkelt för små eller för stora. 

Kontakta oss redan idag för att få en gratis offert på den tjänst du behöver få hjälp med!

Auktoriserade av Säker Vatten

Vårt VVS-företag och alla montörer är auktoriserat av Säker Vatten. Det innebär att alla våra rörmokare i Hagsätra utför ett fackmannamässigt arbete och säkra vatteninstallationer. Vi följer alla branschregler och har givetvis en giltig ansvarsförsäkring. Allt för att du som kund ska känna dig trygg när du anlitar våra duktiga rörmokare.

Alla våra rörmokare har mångårig erfarenhet och stor kunskap. Solhöjden VVS är ett serviceinriktat företag med dig som kund i fokus.

Rörmokare i Hagsätra med ROT-avdrag

Om du snabbt behöver anlita en rörmokare i Hagsätra, då kan det kännas skönt att anlita ett företag som erbjuder rättvisa priser utan några dolda avgifter. Därför är vi alltid tydliga med vår prissättning. På så sätt vet både du som kund och vi som företag vad arbetet innebär.

Oavsett om du har stopp i avloppet eller behöver få hjälp med ventilationen så står vi till din förfogan. Vi erbjuder dig en gratis offert som baseras på ditt förfrågningsunderlag eller ett platsbesök. 

Kontakta oss

Hos oss kan du alltid utnyttja ditt ROT-avdrag. Då sparar du 30 % av vår arbetskostnad och får därmed ett lägre slutpris. Kontakta oss via formuläret nedan för att få en offert.

Kontaktformulär

Fyll i era uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.