VVS Stockholm

Våra tjänster

VVS Stockholm

Att hitta en rörmokare som utför VVS i Stockholm till ett pris som inte spräcker plånboken kan vara svårt. Hos Solhöjden VVS AB hittar du dock utbildade montörer som snabbt och effektivt utför ett fackmannamässigt arbete. Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt pris och om du utnyttjar ditt ROT-avdrag så kan du spara hela 30 % av arbetskostnaden. 

Vi arbetar i hela Stockholm och utför VVS-arbeten hos såväl privatpersoner som företag. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss. 

Oavsett om du behöver hjälp med att installera din tvättmaskin och ta bort stopp i avloppet eller om du vill få hjälp med rörisolering, relining och energikalkyler så fixar vi det åt dig. Kontakta oss via mejl eller telefon för att få en gratis offert.

VVS i Stockholm med tydliga priser

När du anlitar Solhöjden VVS så får du besök av utbildade montörer som har auktoriserats av Säker Vatten. Det innebär att de har rätt branschlegitimation, en giltig ansvarsförsäkring och att de följer alla rådande branschregler för att kunna utföra säkert arbete.

Vi erbjuder dig alltid en gratisoffert som baseras på ditt förfrågningsunderlag och/eller ett platsbesök. I vår offert ser du tydligt vad tjänsten kommer att kosta och det tillkommer inga dolda avgifter. Utnyttja gärna ditt ROT-avdrag för ett extra förmånlig pris.

Bli en av våra tusentals nöjda kunder

Vi utför VVS i Stockholm och tar oss an alla arbeten och projekt där rör och vattenledningar är inblandade. Det är helt enkelt vårt expertisområde. Om du ska renovera ditt kök eller badrum, installera en varmvattenberedare eller byta ut din värmepump, då kan du kontakta oss.

Våra tusentals nöjda kunder är våra bästa referenser och vi sätter alltid dig som kund i fokus. Därför ser vi till att dyka upp på utsatt tid och alltid ge den bästa servicen.

Kontakta oss för offert

Boka ett besök av oss eller – ställ dina frågor – via formuläret nedan.

Kontaktformulär

Fyll i era uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.