Rörmokare Stockholm

Våra tjänster

Rörmokare Stockholm

Behöver du hjälp med vattenledningarna i ditt hem? Vi på Solhöjden utför VVS- och rörarbeten i allt från kök till badrum och hjälper dig med hela arbetet från planering till utförande.

Om du är i behov av en rörmokare i Stockholm så kan en av våra erfarna rörmokare hjälpa dig. Inga uppdrag är för stora eller små och vi tar oss an uppdrag från såväl privatpersoner som företag. Hos oss får du ett pris som passar din budget och dessutom kan du använda ditt ROT-avdrag för att få ett extra förmånligt pris.

Därför ska du välja Solhöjden

Solhöjden VVS AB utför VVS- och rörarbeten över hela Stockholm. Vårt företag är auktoriserat av Säker Vatten och följer givetvis alla de branschregler som gäller för VVS-arbeten. Därmed kan du känna dig trygg med att få ett fackmannamässigt utfört arbete av ett företag som du kan lita på.

Vi erbjuder en tydlig och konkurrenskraftig prissättning och sätter alltid vår kund i fokus. Våra behöriga rörmokare har mångårig erfarenhet och är experter på sitt område.

Våra tjänster som rörmokare i Stockholm

Som rörmokare i Stockholm har vi stor kunskap om allt som har med VVS att göra. Du kan därför lita på att vi alltid ger dig ett perfekt resultat. Oavsett om ditt behov gäller vattenledningar, avloppsledningar eller mindre installationer så kan vi hjälpa dig.

Vi kan bland annat hjälpa dig med ditt kök, badrum, tvättmaskin, fjärrvärme, golvvärme och värmepump. Vi tar oss dessutom an mer invecklade uppdrag som inkluderar allt från rörisolering till relining och rörsvetsning.

Begär en gratis offert

Hos oss får du snabbt en offert på det arbete du behöver ha utfört. Om du väljer att utnyttja ditt ROT-avdrag så sparar du 30 % på arbetskostnaden och får därmed pengar över till annat.

Kontakta oss för att boka en tid eller för att få veta mer!

Kontaktformulär

Fyll i era uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt.